Afvoer Ontstoppen
Aalten

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Aalten

Afvoer Ontstoppen Aalten? Bent u aan het afwassen en spoelt uw gootsteen ineens niet door of blijft er water in uw vaatwasser staan? Dat is ontzettend vervelend.

Wanneer een afvoer verstopt zit, kunt u vaak geen gebruik maken van de betreffende afvoer of het apparaat wat hierop aangesloten is. Dit kan voor veel ongemakken zorgen.

Ontstoppingsdienst Aalten beschikt over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoer- of rioolproblemen te verhelpen. Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen.

Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen of laat u het liever uitbesteden? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Bel nu vrijblijvend met 0543 202 638 om uw klus te bespreken met onze collega. Afvoer Ontstoppen Aalten staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Aalten Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Aalten

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0543 202 638

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Aalten. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Aalten.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Aalten

Zit uw afvoer verstopt? Heeft u een verstopping in uw afvoer en kunt u deze zelf niet oplossen? Ontstoppingsbedrijf Aalten staat voor u klaar om u hier vanaf te helpen.
Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om afvoerverstoppingen te verhelpen. Voor velen is het echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van riool- en afvoer verstoppingen.

Op deze pagina staan diverse manieren waarop u mogelijk zelf uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen

Met welk afvoerprobleem u ook te maken heeft, Ontstoppingsdienst Aalten staat voor u klaar. Neem snel contact met ons op via 0543 202 638 om uw klus te bespreken en wij zijn binnen no-time bij u!

Ontstoppingsdienst Aalten
Gootsteen Verstopt Aalten

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Aalten
Aalten Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Het ontstaan van een verstopping is een proces, wat soms wel maanden kan duren. Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken.
Veel verstoppingen worden veroorzaakt wordt door vastzittend vuil, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen die in de afvoer terecht komen. Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Vanaf dat moment spreken we van een verstopping.

Wanneer uw riool of afvoer volledig verstopt raakt kunt u er geen gebruik meer van maken. Wij raden u in dat geval altijd zo snel mogelijk contact op nemen met een erkende ontstoppingsdienst werkzaam in Aalten.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Aalten op 0543 202 638. Wij helpen u graag!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Ontstoppingsdienst Aalten weet als geen ander hoe vervelend verstoppingen zijn. Mensen willen vaak zo snel mogelijk van hun verstopping af komen. Daarnaast zorgt u ook dat de schade zo klein mogelijk blijft, wanneer u snel de verstopping verhelpt.
In sommige gevallen bent u zelf in staat uw afvoer te ontstoppen. Er zijn tientallen manieren waarop u mogelijk de verstopping in uw afvoer kan verhelpen. Dit maakt het lastig te bepalen wat nou de uitgelezen methode is om een verstopping te verhelpen.

Simpel gezegd: er is geen perfecte ontstoppingsmethode. Elke verstopping is anders. Verschillende verstoppingen vragen ook verschillende ontstoppingsmethodes. Het is belangrijk om per verstopping te bekijken wat de perfecte manier is om uw verstopping te verhelpen.

Vindt u het fijner om uw afvoer te laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Aalten om uw situatie te bespreken.

Ontstoppen Afvoer Aalten
Verstopping Afvoer Aalten
Afvoer Ontstopping Aalten
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Aalten

Zwanenhals

De sifon leegmaken

In de meeste afvoeren zit een sifon. Dit is de zwanenhals-vorm in de afvoerbuis. Het komt met enige regelmaat voor dat vuil zich hierin ophoopt. Een sifon is veelal te vinden onder bijvoorbeeld de gootsteen, wasbak, toilet of wasmachine.
Heeft u het idee dat de verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u dit in veel gevallen eenvoudig ontstoppen. Wanneer u de sifon losdraait, kunt u eenvoudig het vet en vuil verwijderen dat in deze sifon zit. Dit kunt u doen door deze door te spoelen onder een warme kraan.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan droog en plaatst deze terug op de zijn oude plaats. Spoel de afvoer nu goed door met warm water om te zorgen dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Is de sifon nog niet volledig schoon en plakken er nog vuilresten aan de wand van de sifon? Meng dan wat water met soda aan. Spoel de sifon dan een aantal keer goed door met het water aangemengd met soda.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Op het moment dat u te maken heeft met een hardnekkige verstopping in uw afvoer, is het gebruik van een ontstoppingsveer zeker een goede methode.

Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Zorg wel dat u beheerst te werk gaat om onnodige schade te voorkomen. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten.

Spoelt het water direct weer goed weg? Dan weet u dat de verstopping succesvol is verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. De ontvettende werking van de soda zorgt ervoor dat ook het laatste vastzittende vuil loskomt van de afvoerwanden.

Aalten Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Aalten Veermachine
Wc Verstopping Aalten
Ontstoppingsbedrijf Aalten

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Wanneer uw afvoer flink verstopt zit, is het gebruik van een ouderwetse plopper een goede methode die zeker het proberen waard is.

Dit is een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat uw plopper flexibel wordt. Dit doet u eenvoudig door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Trek de ontstopper vervolgens snel naar uzelf toe. Het gaat bij deze methode om de trekkende beweging, hierdoor ontstaat zuigkracht. Herhaal dit een aantal keer tot de verstopping naar boven komt. Deze kracht moet ervoor zorgen dat het vuil als het ware los komt van de afvoerwand.

Het is mogelijk dat de verstopping niet na één keer trekken verholpen is. In veel gevallen zien we dat het nodig is om dit proces meerdere malen te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met warm water. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt.

Let er bij deze methode op dat u de plopper zonder veel kracht op de afvoer drukt. Op het moment dat u dit wel doet bestaat de kans dat u onnodige schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Zuiveringszout of soda werkt goed op het moment dat de verstopping is ontstaan door vethoudende objecten in uw gootsteen of wasbak.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan etens- of zeepresten. Deze methode is zeer goedkoop en er komen geen risico’s bij kijken!

Vul een emmer met warm water en giet hier wat soda bij. Meng dit door elkaar en giet dit vervolgens in de verstopte leiding. Laat dit een nachtje intrekken en spoel de afvoer dan door met nog eens een liter heet water. Kijk vervolgens of de afvoer weer naar behoren werkt. Zo niet, dan kunt u deze stappen meerdere keren herhalen.

Heeft dit nog niet het gewenste resultaat? Dan kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van azijn. Vul een emmer met een halve liter azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en doorloop de bovenstaande stappen opnieuw.

Ontstoppen Gootsteen Aalten
Gootsteen Verstopping Aalten
Afvoer Ontstoppingsdienst Aalten
Loodgieter Aalten

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een verstopping of andere rioolproblemen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Aalten hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.

Onze vakmannen zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Aalten is vierentwintig uur per dag bereikbaar.

Onze service staat centraal en staan wij garant voor een professionele ontstopping. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Aalten via 0543 202 638.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Aalten
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Aalten rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0543 202 638

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Aalten

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Aalten

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Aalten!

Afvoer Ontstoppen Aalten

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Aalten

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Aalten

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Aalten

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Aalten

Heeft u een verstopping in uw riool of afvoer? Erg vervelend. Wij kunnen u helpen! Sinds 1992 helpen wij duizenden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Aalten via 0543 202 638.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Aalten te werk?
Onze werkwijze is als volgt. U neemt telefonisch contact op. In dit gesprek spreekt u een tijdsblok af met onze telefoniste. U kunt de monteur binnen die tijd bij u aan de deur verwachten.

Wanneer de monteur bij u langskomt onderzoekt hij eerst het probleem. Vervolgens stelt hij een prijsopgave op. Hierin maken wij een inschatting over hoeveel tijd en welke materialen of gereedschappen er gebruikt moeten worden. Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0543 202 638. Ontstoppingsbedrijf Aalten staat voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan door minimaal 24 uur van tevoren te bellen naar 0543 202 638.

Wilt u de afspraak annuleren omdat de verstopping is weggetrokken? Dan raden wij u altijd alsnog een afspraak te maken voor een reiniging. Vaak gaan verstoppingen namelijk vanzelf niet weg.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Wanneer u de afspraak inplant, wordt er met u een tijdsblok afgesproken. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen dit tijdsblok verschijnt.

Het kan gebeuren dat de vorige klus van de monteur uitloopt en daardoor later bij u is. Wanneer dit het geval is zullen wij het u laten weten. Vaak doen wij dit met een belletje. Ontstoppingsbedrijf Aalten helpt u graag!

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Dat verschilt per verstopping. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. We starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Dit kan op verschillende manieren. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen. Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Aalten!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Dit kan een aantal dagen duren.

Heeft u een vraag over uw factuur? Onze telefoniste zit voor u klaar om al uw vragen beantwoorden. Neem dan gerust contact op via 0543 202 638.

Zit er garantie op de ontstopping?
Wanneer een verstopping snel terugkomt heeft u garantie. Echter kunnen wij niet op elke ontstopping garantie geven. Bijvoorbeeld wanneer de verstoppingen zijn ontstaan omdat uw riool verouderd moet worden.

Wij raden u aan dit altijd ter plekke met de monteur te bespreken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Heeft u vragen over een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met Ontstoppingsdienst Aalten via 0543 202 638.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Aalten uit?
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Aalten kunnen alle verstoppingen verhelpen. Wij zijn te bereiken voor verstoppingen in alles wat op het riool is aangesloten.

Daarnaast helpt onze ontstoppingsdienst u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst Aalten helpt u graag! Maak een afspraak via 0543 202 638.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat heel Aalten en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Aalten of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan contact op via 0543 202 638! Wij komen graag dezelfde dag nog bij u langs. Ontstoppingsbedrijf Aalten helpt u graag!